"Titanic" po pertraukos įveikė "Bočius", "Vakarų frontas" atėmė taškus iš "Spartos"

 Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugpjūčio 12 d. 
„Titanic“  - „Bočiai“                  6:0 (0:0)

Dėl kiekvieno taško kovojantys „Titanic“ žaidėjai pirmajame kėlinyje ilgai vargo kol perėmė iš „Bočių“ komandos inicityvą į savas rankas. „Bočiams“ iki pertraukos pavyko tiek pavojingais smūgiais grasinti varžovų vartams, tiek išlaikyti apgintus ir savus vartus.
Tačiau iškart po pertraukos vos vieną keitimą turėjusiai „Bočių“ ekipai pritrūko „parako“ ir ji nesugebėjo atsilaikyti nuo varžovų atakų. Antrajame kėlinyje puolime įsižaidė Tadas Gudauskas, kuris per kėlinį įmušė tris įvarčius, o komandos draugai –Romanas Zabalotnas, Justas Adamas ir Laurynas Norkus – prie pergalės prisidėjo po vienu tiksliu smūgiu (6:0). Tuo tarpu „Bočiams“ per visas rungtynes nei karto nepavyko pasiųsti kamuolio į Eduardo Garšanovo ginamus vartus.
Beje, antrojo kėlinio viduryje abi komandos turėjo žaisti 6x6, nes iš aikštės už nesportinį žaidimą buvo pašalinti Vladimir Gerasimov („Bočiai“) ir Irmantas Slušnys („Titanic“).
Iškovojusi 34-ą tašką „Titanic“ ekipa vėl pakilo į pirmąją vietą bent iki ketvirtadienio vakaro.


 „Vakarų frontas“ - „Sparta“     5:5 (3:3)
Dramatiškai klostėsi „Vakarų fronto“ ir „Spartos“ rungtynės. „Spartai“ įkart teko verstis be rezultatyviausiojo Klaipėdos m. 7x7 futbolo lygos žaidėjo Ernesto Razono (30 įvarčių), tad jau nuo pirmųjų minučių strigo šios, lygos rezultatyviausios, komandos puolimas. Dar daugiau problemų „Spartai“ kilo ginantis nuo „Vakarų fronto“ atakų, kurios per pirmas dešimt minučių baigėsi Romo Stonio ir Dainiaus Bukanto įvarčiais (2:0). Netrukus „Spartos“ padėtį bandė galbėti kitas rezultatyvus žaidėjas Karolis Inta (2:1), bet Romas Stonys realizuotu 10 metrų baudiniu atstatė turėtą „Vakarų fronto“ persvarą (3:1). Vis gi iki kėlinio pabaigos kiek įsižaidė „Spartos“ žaidėjai Aleksandro Timinsko ir Artūro Bytauto tiksliais smūgiais išlygino rezultatą (3:3).
Vos įsibėgėjus antrajam kėliniui po įžaisto kampinio Osvaldas Deringis „sugrūdo“ kamuolį į „Spartos“ vartus (4:3), bet įpusėjus kėliniui Karolis Inta savo antru įvarčiu šiose rungtynėse atstatė lygybę (4:4). Sunkiai sustabdomas „Vakarų frontas“ ir dar kartą įgijo pranašumą, kai vos po kelių atakų Dainius Bukantas įmušė dar veiną įvartį (5:4). „Sparta“ per paskutines dešimt minučių bandė lyginti rezultatą, bet jai pačiai tai sunkiai sekėsi padaryti. Vis gi šiai komandai „pagelbėjo“ vienas iš „Vakarų fronto“ gynėjų, kuris besigindamas netyčia nukreipė kamuolį į savus vartus ir vėl tapo lygu (5:5).
Per paskutinę rungtynių minutę „Spartos“ žaidėjas sudrebino varžovų vartų skersinį, o prieš pat finalinį teisėjo švilpuką „Vakarų fronto“ ataka baigėsi netiskliu smūgiu į vartus vos iš poros metrų.


Rungtynių statistika:



Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

30

2. Karolis Inta („Sparta“)

24

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

20

4. Žilvinas Kymantas („KU“)

15

5. Romas Stonys („Vakarų frontas“)

13

 

 



 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas