"Babrungas-2" šiemet antrąkart įveikė "Klarksoną-Sakuoną"

 LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Rugpjūčio 12 d.
„Klarksonas-Sakuona“ - „Babrungas-2“  0:2 (0:0)
Rungtynių pradžia buvo gan vangi, bet vėliau pirmajame kėlinyje kiek aktyvesni buvo „Klarksono-Sakuonos“ žaidėjai ir jie buvo dažnesni svečiai plungiškių baudos aikštelėje. Realiausias dvi progas „Klarksonas-Sakuona“ turėjo paskutinėmis pirmojo kėlinio minutėmis, kai iš pradžių palei virpstą smūgiavo Marius Valskis, o dar po minutės po kampinio prie „Babrungo-2“ vartų Mindaugas Šimkus vos iš kelių metrų kamuolį nukreipė greta kito virpsto.
Antrajame kėlinyje „Babrungo-2“ komanda vis dažniau surengdavo greitas atakas ir jų progos prie šeimininkų vartų buvo vis pavojingesnės. Tiesa, „Klarksonas-Sakuona“ antrojo kėlinio viduryje turėjo puikią galimybę išsiveržti į priekį, bet į puolimą mesto Audriaus Tolio, akimirką aplenkusio varžovų vartininką, pasiųstas link vartų kamuolys prariedėjo per kelis centimetrus nuo virpsto.
Per paskutines penkioliką minučių „Klarksono-Sakuonos“ komandos žaidimas pradėjo „byrėti“, o  įsibėgėjusios „Babrungo-2“ komandos kontratakos baigėsi įvarčiais. 82-ąją minutę Martyno Turskio perdavimas link vartų netikėtai nusileido „Klarksono-Sakuonos“ vartuose (0:1). Vos ne kitoje atakoje plungiškių ataka baigėsi smūgiu į šeimininkų vartų skersinį, o į klausimus dėl nugalėtojo šiose rungtynėse atsakė Paulius Budrys, kuris išsiveržęs į atakos smaigalį apsivarė varžovų vartininką ir padvigubino „Babrungo-2“ persvarą.
Šeštoji iškovota pergalė „Babrungui-2“ (19 tšk.) leido pakilti į ketvirtąją poziciją ir aplenkti ne tik antrąkart šiame sezone įveiktą „Klarksoną-Sakuoną“, bet ir dar dvi komandas turinčias po 17 taškų.


Rungtynių statistika:

 

Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Maksim Kuziat („Rosa“)

9

2. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

9

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

9

4. Artūras Lenkšas („GP-Taškas“)

8

5. Karolis Kelpšas („Sarema“)

8

6. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

8

 

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas