LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybės
Rugpjūčio 23 d.

„Širvėna“ – „Venta“                   0:0 (0:0)
Kuršėnų „Venta“dvikova Biržuose pradėjo LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių II-ąjį ratą, per kurį kaip ir „Širvėnos“ komanda sieks bent kiek pagerinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje. Kol kas komandos gali prisiminti tik gerą praėjusį sezoną, o šių metų rezultatai nėra tokie džiuginantys.
Šeštadienio dvikovoje abi komandos nesugebėjusios nuginkluoti varžovų vartininko, turėjo ne džiaugtis pasiektu vienu tašku, o pasigesti dar dviejų prarastų taškų. Biržiečiams iškovojus tik tašką nepavyko pakilti iš šeštosios vietos, o „Venta“ ir toliau lieka sau neįprastoje aštuntoje vietoje.


„Babrungas“ – „Juventa-99“    1:1 (0:0)

Centrinėje turo dvikovoje, vykusioje Plungėje, susitiko dvi iki šio turo lyderiavusios komandos. Atkaklios ir princpingos dvikovos pirmajame kėlinyje komandos nepavyko nei karto pasižymėti, o tik prasidėjus antrajam kėliniui šiauliečius į priekį išvedė Justino Krištopaičio įvartis (1:0). Tačiau „Juventa-99“ iki rungtynių pabaigos nesugebėjo išlaikyti pergalingo rezultato, nes liekus žaisti kiek mažiau nei dešimt minučių šeimininkų gretose tiksliu smūgiu į varžovų vartus pasižymėjo Giedrius Ratkus (1:1).
Tad ir šiomis lygiosiomis daugiau džiaugėsi turnyrinės lentelės konkurentai nei abi tarpusavyje rungtyniavusios komandos.


„Akmenė-SC“ – „Kražantė“       1:2 (0:2)

Lyderių prarastais džiaugėsi Kelmės „Kražantė“, kuri rungtyniaudama išvykoje jau pirmajame kėlinyje įrodė pranašumą prieš Naujosios Akmenės „Akmenė-SC“ komandą. Jau dešimtąją rungtynių minutę „Kražantę“ į priekį išvedė Kristijonas Bazys (1:0), o kėliniui baigiantis persvarą padvigubino Rytis riabčinskis (2:0). Tiesa, šeimininkams įsibėgėjus antrajam kėliniui, po Artūro Mačio įvarčio buvo pavykę atkurti intrigą (1:2) ir „Kražantei“ reikėjo nemažai pastangų, kad išlaikytų pergalingą rezultatą, kuris iki minimumo leido sumažinti atsilikimą nuo turnyrinėjė lentelėje pirmaujančio trejetuko.


 

Rezultatyviausi LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Eimantas Stonkus („Džiugas“)

9

2. Andrius Viktoravičius („Kražantė“)

6

3. Agnius Sadauskas („Širvėna“)

6

4. Justinas Kuizinas („Juventa-99“)

4

5. Marius Šluta („Džiugas“)

4

6. Valdas Trakys („Minija“)

4


Rungtynių statistika:






 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas