Rezultatyviose rungtynėse "Širvėna" įveikė "Atmosferą"

LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybės
Rugpjūčio 27 d.
„Širvėna“ – „Atmosfera“                  5:2 (1:1)
Trečiadienį Biržuose buvo sužaistos LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių iš XIV turo atkeltos rungtynės, kuriose „Širvėna“ rungtyniavo su „Atmosfera“.
Biržiečiai gan greitai, jau 15-ąją rungtynių minutę po Agniaus Sadausko įvarčio, išsiveržė į priekį 1:0, bet „Atmosferos“ komanda per penkias minutes atsakė Manto Kurapatkino įvarčiu ir rezltatas vėl tapo lygus (1:1). Tokiu rezultatu baigėsi ir pirmasis kėlinys, o tik įsibėgėjus antrajai rungtynių pusei „Širvėna“, per kelias minutes pasižymėjus Agniui Sadasukui ir Gailiui Lansbergui, įgijo dviejų įvarčių persvarą 3:1. Svečiams atgaivinti intrigą pavyko po kiek daugiau nei dešimties minučių, kai atsilikimą iki minimumo sumažino Renaldas Girgždys (2:3). Tačiau per paskutines dviedešimt minučių biržiečiai tik dar labiau įtvirtino savo pergalę – Agnius Sadauskas savo trečiuoju įvarčiu šio se rungtynėse sugražino turėtą dviejų įvarčių persvarą (4:2), o rungtynės baigėsi Manto Gasiūno tiksliu smūgiu (5:2).
Iškovota pergalė „Širvėnai“ leido turnyrinėje lentelėje pakilti į penktąją vietą ir aplenkti Kretingos „Minija“ su kuria savaitgalį susitiks Kretingoje.

Rezultatyviausi LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Eimantas Stonkus („Džiugas“)

9

2. Agnius Sadauskas („Širvėna“)

9

3. Andrius Viktoravičius („Kražantė“)

6

4. Justinas Kuizinas („Juventa-99“)

4

5. Marius Šluta („Džiugas“)

4

6. Valdas Trakys („Minija“)

4


Rungtynių statistika:

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas