"Juventa-99" lyderių kovoje parklupdė "Džiugą"

LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybės
Rugsėjo 5 d.
„Džiugas“ – „Juventa-99“      1:2 (1:1) 
FOTO
Penktadienio vakare Kuršėnuose buvo žaidžiamos LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių rungtynės tarp Telšių „Džiugo“ ir Šiaulių „Juventos-99“ komandų. Dėl nugalėtojų vardų kovojančių komandų dvikova sėkmingiau prasidėjo telšiškiams, kuriuos jau 7-ąją rungtynių minutę į priekį išvedė rezultatyviausias žaidėjas Eimantas Stonkus, įmušęs savo 10-ąjį įvartį.
Tačiau įpusėjus pirmajam kėliniui sėkmė nuo „Džiugo“ nusisuko, nes vienas iš gynėjų po šiauliečių atakos nukreipė kamuolį į savus vartus  ir rezultatas tapo lygus (1:1).
Nugalėtojų titulą siekianti apginti „Juventa-99“ antrajame kėlinyje įmušė ir pergalingą įvartį, kai pasižymėjo Andrius Šidlauskas (2:1). Telšiškių galimybes bent išlyginti rezultatą apsunkino 71-ąją minutę iš aikštės pašalintas Vilius Lapeikis, kuris pirmajame rate dar žaidė už „Juventa-99“ ir tąkart įmušė vienintelį pergalingą šiauliečių įvartį.
Tad „Juventa-99“ laimėjusi rungtynes rezultatu 2:1, įtvirtino savo pozicijas pirmoje vietoje ir nutraukė „Džiugo“ septynių nepralaimėtų rungtynių seriją.

Rezultatyviausi LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Eimantas Stonkus („Džiugas“)

10

2. Agnius Sadauskas („Širvėna“)

9

3. Andrius Viktoravičius („Kražantė“)

6

4. Justinas Kuizinas („Juventa-99“)

4

5. Giedrius Ratkus („Babrungas“)

4

6. Marius Šluta („Džiugas“)

4

7. Valdas Trakys („Minija“)

4

Rungtynių statistika:

 


 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas