Aštuoni įvarčiai dvikovoje tarp "Atmosferos" ir "Babrungo"

LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybės
Rugsėjo 12 d.
„Atmosfera“ – „Babrungas“      3:5 (1:5)
Penktadienį vakare Mažeikiuose sužaistos LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių iš XVI-ojo turo atkeltos rungtynės, kuriose „Atmosferos“ komanda rungtyniavo su „Babrungu“. Šeimininkai vos tik prasidėjus rungtynėms, po Manto Kurapatkino įvarčio įgijo vieno persvarą (1:0), tačiau per sekančias dvidešimt minučių gavo „grąžos“ keturis įvarčius – paeiliui kas keletą minučių pasižymėjo Nerijus Jurkaitis, Giedrius Ratkus, Martynas Turskis ir Justas Kensminas (1:4). Prieš pat pertrauką savo antruoju įvarčiu Justas Kensminas dar labiau padidino plungiškių atotrūkį (5:1).
Antroje rungtynių pusėje „Babrungo“ „puolimo mašina“ sustojo ir svečiams nebepavyko pasižymėti, nors ir pusę antrojo kėlinio turėjo vieno žaidėjo pranašumą. Tuo tarpu vienas labiausiai patyrusių „Atmosferos“ žaidėjų Antanas Tautvydas dvejais įvarčiais, vienas iš jų nuo 11 metrų žymos, sumažino atsilikimą perpus (3:5).
Šiose rungtynėse netrūko ne tik įvarčių, bet ir emocijų protrūkių – rungtynių teisėjui per rungtynes teko iš aikštės pašalinti vieną „Atmosferos“ žaidėją bei parodyti net devynias geltonas korteles, iš kurių šešios teko „Babrungo“ žaidėjams.
Iškovojusi aštuntąją pergalę „Babrungo“ komanda vėl pakilo į antrąją vietą, o „Atmosferai“ iškovojusiai vos tris taškus, niekaip nepavyksta pakilti iš paskutinės vietos.


Rezultatyviausi LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Eimantas Stonkus („Džiugas“)

10

2. Agnius Sadauskas („Širvėna“)

9

3. Andrius Viktoravičius („Kražantė“)

7

4. Giedrius Ratkus („Babrungas“)

5

5. Valdas Trakys („Minija“)

5

Rungtynių statistika:

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas