XIV-asis turas baigėsi "Minijos" minimalia pergale

LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybės
Rugsėjo 14 d.
„Minija“ – „Akmenė-SC“      1:0 (1:0)
Sekmadienio rungtynėse „Minija“ nuo pirmųjų minučių ėmė dominuoti aikštėje prieš Naujosios Akmenės „Akmenė-SC“ komandą, tačiau kretingiškiai dažnausiai viską bandė išspręsti pavieniais veiksmais arba smūgiais iš baudos aikštelės prieigų. Per pirmas dešimt minučių pavojingiausias buvo Valdo Trakio smūgis į vartus, bet į jį suregavo varžovų vartininkas Gediminas Juškevičius. Vėliau sekė bent keli „Minijos“ žaidėjų smūgiai link svečių vartų, bet jie didelės grėsmės nekėlė. Įvartį žiūrovai išvydo kai po tolimo perdavimo į baudos aikštelę kamuolį gavęs Valdas Trakys atliko perdavimą priešais vartus įkirtusiam Viliui Augučiui, o šis spėjęs aplenkti „Akmenės-SC“ vartininką, pasiuntė kamuolį į vartus (1:0).
Vėliau iki pertraukos kretingiškių atakos kiek aprimo, o varžovai vis dažniau išvystydavo atakas bent jau iki „Minijos“ baudos aikštėles. Jau trečias rungtynes iš eilės įvarčio nepraleidžianti „Minijos“ gynybos linija ir vartininkas gan lengvai tvarkėsi iškylančias problemas prie savųjų vartų, tačiau kretingiškių puolimas taip pat „nežibėjo“ ir antroje rungtynių pusėje nors kretingiškiai ir tęsė savo dominavimą, tačiau varžovų gynybos ir vartininko taip pat nebepavyko įveikti.
Iki rungtynių pabaigos rezultataui nebepakitus, „Minija“ iškovojo minimalią pergalę rezultatu 1:0 ir tai buvo ketvirtoji kretingiškių pergalė paeiliui.

Rezultatyviausi LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Eimantas Stonkus („Džiugas“)

12

2. Agnius Sadauskas („Širvėna“)

9

3. Andrius Viktoravičius („Kražantė“)

7

4. Giedrius Ratkus („Babrungas“)

5

5. Valdas Trakys („Minija“)

5

Rungtynių statistika:

 


 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas