"Baltai" įmušė daugiau nei "HG-Sendvaris"

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Rugsėjo 15 d.
„HG-Sendvaris“ – „Baltai“    3:5 (0:2)
„HG-Sendvario“ ir „Baltų“ dvikova prasidėjo keliomis progomis įvarčiams, ypač karšta buvo prie „Baltų“ vartų, bet „HG-Sendvario“ puolėjams pristigo meistriškumo ir tikslumo, kad pasiųstu kamuolį į vartus. Tuo tarpu „Baltų“ atakų lyderis Tadas Karinauskas įpusėjus kėliniui, išsiveržęs vienas prieš „HG-Sendvario“ vartus gynusį Tomą Navardauską, nesunkiai perkėlė kamuolį į tuščius vartus (1:0). Panašią situaciją Tadas Karinauskas išnaudojo ir pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje ir padvigubino „Baltų“ persvarą (2:0), o pats T. Karinauskas pakilo į antrąją poziciją rezultatyviausių pirmenybių žaidėjų sąraše.
Įsibėgėjus antrajam kėliniui „Baltų“ pranašumą dar labiau padidino Dainiaus Žernio rezultatyviai užbaigta ataka (3:0). „HG-Sendvaris“ kiek suaktyvėjo per paskutinį rungtynių pusvalandį. Pirmiausia jie uždirbo 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai atliko Benas Alseika (3:1). Bet netrukus gavo „grąžos“ du įvarčius  į savo vartus – po kampinio pasižymėjo Andrius Piekus (4:1), o dar po poros minučių antrąkart pasižymėjo Dainius Žernys (5:1). Tiesa, įvarčių skonį pajutę „HG-Sendvario“ žaidėjai, gan greitai atsakė taip pat dvejais įvarčiais, kai greitas atakas rezultatyviai užbaigė Tadas Jurkus ir Remigijus Vaitkevičius (5:3).
Po šios pergalės „Baltai“ dar kažkiek atgaivino savo viltis pakovoti dėl prizinės vietos, tačiau tam reikia ne tik pergalių likusiose penkeriose rungtynėse, bet ir palankių rezultatų kitose konkurentų rungtynėse.


Rungtynių statistika:

Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

15

2. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

3. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

4. Karolis Kelpšas („Sarema“)

11

5. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

10

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas