"Memel" komanda nesulaukė varžovų, "Meglar" laimėjo kovą prieš "Begą"

Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugsėjo 16 d.
„Memel“ – „Titanic“         3:0 (b.ž.)

„Meglar“ – „Bega“           2:1 (1:0)
Antradienį iš turėjusių įvykti dviejų rungtynių Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos įvyko tik vienos, nes „Memel“ komanda nesulaukė savo varžovės „Titanic“ komandos ir „Memel“ komandai įskaityta pergalė be žaidimo (3:0).
O rungtynėse tarp „Meglar“ ir „Begos“ atkaklios kovos netrūko, nors ir komandoms pristigo meistriškumo, kad išnaudotų daug susikurtų progų, tačiau sportinio pykčio netrūko iki pat finalinio švilpuko. Pirmasis įvartis krito gan greitai, nes jau 4-ąją minutę Dalius Barakauskis išvedė „Meglar“ komandą į priekį (1:0). Vėliau pirmajame kėlinyje „Meglar“ komanda dar turėjo kelias progas, kad padidintų savo persvaras, tačiau jų nesugebėjo išnaudoti. Po pertraukos jau „Bega“ savo aktyvesniu žaidimu bandė paspausti varžovus ir siekė išlyginti rezultatą, tačiau likus žaisti apie dešimt minučių  „Meglar“ žaidėjas Nerijus Butkus pasinaudojęs varžovų klaida gynyboje, padvigubino savo komandos persvarą (2:0).
„Bega“ nenuleido rankų ir per tas likusias minutes savais smūgiais atakavo varžovų vartus, tačiau prisitaikyti ir varžovų vartininką gražiu smūgiu nuginkluoti pavyko tik priešpaskutinę minutę, kai įvartį įmušė Jaunius Zimantas (2:1).
Iškovojusi pergalę „Meglar“ komanda, kurios sąskaitoje 20 taškų, pakilo į septintąją vietą.


Rungtynių statistika:

 



Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

35

2. Karolis Inta („Sparta“)

31

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

30

4. Šarūnas Šiaulys („KU“)

22

5. Audrius Vitkauskas („KU“)

20

 



 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas