Dvejos lygiosios tarp komandų kovojančių dėl penktosios vietos

Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugsėjo 24 d.
„Bočiai“ – „Klaipėda city“             3:3 (0:3)

„Vakarų frontas“ – „Meglar“        2:2 (1:0)
Trečiadienį Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos dvejose rungtynėse tarpusavyje rungtyniavo komandos, kurios siekia pakilti bent į penktąją poziciją turnyrinėje lentelėje. Taip susiklostė, kad abejose vakaro rungtynėse, iš pradžių viena iš komandų įgijo persvarą, tačiau vėliau iki rungtynių pabaigos varžovai išlygino rezultatą.
„Klaipėda city“ ekipa pirmojo kėlinio viduryje vieną po kito įmušė du įvarčius, o prieš pat pertrauką savo persvarą padidino iki trijų įvarčių (3:0), tačiau „Bočiai“ antroje rungtynių pusėje sugebėjo sumažinti atsilikimą, o priešpaskutinę rungtynių minutę Edgaro Staniko tiksliu baudos smūgiu iš aikštės vidurio visiškai panaikino „Klaipėda city“ komandos pranašumą (3:3).
Panašiai klostėsi ir kita dvikova, kur „Vakarų frontas“ pirmojo ir antrojo kėlinio viduryje įmušė po įvartį ir kurį laiką pirmavo rezultatu 2:0, tačiau po „Meglar“ žaidėjo Daliaus Barakauskio dviejų įvarčių per paskutines dešimt minučių rezultatas tapo lygus (2:2) ir abi komandos pasidalino po tašką.


Rungtynių statistika:

 



Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

39

2. Karolis Inta („Sparta“)

34

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

31

4. Šarūnas Šiaulys („KU“)

22

5. Audrius Vitkauskas („KU“)

22

 



 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas