"HG-Sendvaris" nutraukė "Klaipėdos Universiteto" pergalių seriją

Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugsėjo 25 d.
„Titanic“ – „Sarema“                             0:3 (b.ž.)

„HG-Sendvaris“ – „Kl.Universitetas“   5:3 (3:2)
„Titanic“ komandai pasitraukus iš varžybų, likusiose rungtynėse šiai komandai bus įskaitomi pralaimėjimai 0:3 be žaidimo. Tad šįkart pergalė be kovos atiteko „Saremai“.
Tuo tarpu „Herkaus Galerijos-Sendvario“ ir „Klaipėdos Universiteto“ komandų dvikovoje užfiksuota staigmena. Nors „Klaipėdos Universitetas“ pirmajame kėlinyje dukart pirmavo (1:0 ir 2:1), bet vėliau viskas jiems pakrypo nepalankia linkme, nes netrukus krito du „HG-Sendvario“ įvarčiai, po kurių ši komanda laimėjo pirmajį kėlinį rezultatu 3:2.
Antroje rungtynių pusėje „Klaipėdos Universitetas“ niekaip negalėjo pralaužti „HG-Sendvario“ kompaktiškos gynybos, o negana to, „HG-Sendvaris“ dar po kontratakos sugebėjo padvigubinti savo persvarą (4:2). Nors „Klaipėdos Universitetas“ vėl greitai buvo sumažinęs atsilikimą (3:4), bet taip pat greitai „HG-Sendvaris“ po dar vienos kontratakos atstatė turėtą dviejų įvarčių persvarą (5:3). Per paskutines dešimt minučių „Klaipėdos Universiteto“ pastangos puolime buvo bevaisės ir po septynių pergalių turėjo pripažinti netikėtą „HG-Sendvario“ pergalę.


Rungtynių statistika:



Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

39

2. Karolis Inta („Sparta“)

34

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

31

4. Audrius Vitkauskas („KU“)

24

5. Šarūnas Šiaulys („KU“)

22

 



 

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas