M. Jefišovo "hattrick'as" nulėmė "KKT" pergalę prieš "Klarksoną-Sakuoną"

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Rugsėjo 25 d.
„Klarksonas-Sakuona“ – „KKT“    2:3 (0:0)
Ketvirtadienio vakarą LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse įvyko bekompromisinė ir permaininga kova tarp „Klarksono-Sakuonos“ ir „KKT“ ekipų. Pergalės atveju „Klarksonas-Sakuona“ būtų gerokai sumažinusi atsilikimą nuo dviejų pirmaujančių ekipų, tuo tarpu „KKT“ ekipa būtų susigrąžinusi pirmąją poziciją turnyrinėje lentelėje.
Per pirmąjį kėlinį nei vienai komandai nepavyko priartėti prie šių savo tikslų, nors „Klarksonas-Sakuona“ jau eilines rungtynes pirmuose kėliniuose švaisto progas smūgiuojant vos ne iš vartininko aikštelės. Vis gi po pertraukos pasipylė vienas už kitą gražesni įvarčiai. Vos įsibėgėjus kėliniui Nerijus Kosmakovas pakartotiniu smūgiu „sugrūdo“ į vartus „KKT“ vartininko atremtą kamuolį (1:0). Bet jau už penkių minučių Martyn Jefišovui atlikus baudos smūgį iš maždaug 25 metrų ir skriejančiam kamuoliui nuo „sienelės“ pakeitus kryptį, „Klarksonos-Sakuonos“ vartininkas Vacys Lekevičius liko bejėgis (1:1). Neilgai trukus „KKT“ komanda išsuko ataką, kurios smaigalyje taip pat atsidūrė Martyn Jefišov ir šis nepraleido progos išvesti „KKT“ komandą į priekį (2:1). Bet ir kretingiškiams persvarą pavyko išlaikyti vos kelias minutes, nes Mindaugas Žemaitaitis išniręs už gynėjų ir aplenkęs vartininką, nukreipė kamuolį į „KKT“ vartus (2:2).
Per peskutines dvidešimt minučių vyko atkakli kova ir nei viena komanda nepasitenkino lygiu rezultatu. Pergalingą ir trečią savo įvartį šiose rungtynėse, likus žaisti apie tris minutes, vėl baudos smūgiu įmušė Martyn Jefišov, kuris perkėlė kamuolį per sienelę ir šiam skriejant palei virpstą, „Klarksono-Sakuonos“ vartininkui beliko tik akimis palydėti į vartus skriejantį kamuolį (3:2).
Pergalė „KKT“ ekipai leido vėl pakilti į turnyrinės lentelės viršūnę, kur iškovotais taškais susilygino su „GP-Tašku“, bet yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.


Rungtynių statistika:

 

Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

2. Karolis Kelpšas („Sarema“)

13

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

5. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

10


 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas