Šeštoji iš eilės "GP-Taško" pergalė bei "Babrungo-2" ir "Jambo" lenktynės dėl III-os vietos

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Spalio 5 d.
„Babrungas-2“ - „Kuršiai“                     1:1 (1:1)
„HG-Sendvaris“ - „GP-Taškas“             1:5 (1:1)
„Jambo“ - „Klarksonas-Sakuona“         7:2 (3:1)
Sekmadienį LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse sužaistos trejos rungtynės, kuriose kovojo komandos tęsiančios kovą dėl prizinių vietų. Plungėje „Babrungas-2“ nors ir pirmavo po Martyno Turskio įvarčio (1:0), tačiau prieš pat pertrauką praleido „Kuršių“ gynėjo Gražvydo Žakio įvartį (1:1) ir prarado svarbius taškus kovoje dėl trečiosios vietos. Tuo pasinaudojo „Jambo“ komanda, kuri tarpusavyje rungtyniavo su kita pretendente į trejetuką „Klarskono-Sakuonos“ komanda. Nors „Jambo“ pirmoji pasiuntė kamuolį į savo vartus, tačiau jau už minutės rezultatą išlygino Barto Butino įvarčiu (1:1). Baigiantis pirmajam kėliniui į Vacio Lekevičiaus ginamus Bartas Butinas ir Ernestas Razonas įmušė dar po įvartį (3:1). Antrojo kėlinio viduryje Gediminas Zubernis sumaištyje prie varžovų vartų pasiuntė kamuolį į vartus (4:1), bet Kostas Skarbalius netrukus atsakė tiksliu tolimu smūgiu ir sumažino atsilikimą (2:4).
„Klarksonas-Sakuona“ turėjo puikių progų sugrąžinti intrigą, bet vietoj to prasileido tris įvarčius per kelias minutes ir patyrė triuškinantį pralaimėjimą (2:7). Iškovota pergalė „Jambo“ ekipai leido prisivyti „Babrungo-2“ komandą ir abi turi po 33 taškus.
Mažiausiai antrąją poziciją užsitikrino „Gargždų Pramogos-Taškas“, kuris prieš „Herkaus Galerija-Sendvarį“ įsibėgėjus rungtynėms atsilikinėjo (0:1), bet pirmojo kėlinio viduryje išlygino rezultatą (1:1). Pranašumą „GP-Taškas“ įgijo tik antroje rungtynių pusėje, po teisėjo paskirto 11 metrų baudinio ir „HG-Sendvario“ žaidėjo pašalinimo iš aikštės (2:1). Vėliau išnaudoję vieno žaidėjo pranašumą, gargždiškiai per likusį pusvalandį įmušė dar tris įvarčius ir pasiekė šeštają pergalę
paeiliui (5:1).

Rungtynių statistika:




Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

2. Karolis Kelpšas („Sarema“)

14

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

5. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

11




 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas