"Baltų" pergalė sulygino "KKT" ir "GP-Taško" galimybes nugalėti pirmenybėse

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Spalio 6 d.
„Baltai“ - „KKT“                     2:1 (2:1)
Pirmadienį „Baltai“ XX-ojo turo dvikovoje neleido Kretingos „KKT“ komandai žengti dar vieną svarbų žingsnį link LFF III lygos Klaipėdos regiono nugalėtojų titulo. Nors kretingiškiai sužaidus kiek daugiau nei dešimt minučių išsiveržė į priekį, kai atakos smaigalyje atsidūręs Ramūnas Grikšas rezultatyviai užbaigė ataką, tačiau „Baltai“ vos po keletos minučių išlygino rezultatą (1:1),  Edmundui Gaigalui suskubus iš arti į vartus pasiųsti „KKT“ vartininko nesėkmingai atmuštą kamuolį.
Pirmojo kėlinio pabaigoje „KKT“ po dviejų pakeltų kampinių galėjo išsiveržti į priekį, tačiau prieš pat pertrauką patys praleido „Baltų“ įvartį, kai po varžovų pražangos įžaidus kamuolį, jis buvo pasiųstas į kretingiškių baudos aikštėlę ir priešais vartus sumaištyje kamuolį gavęs Giedrius Zeniauskas nepraleido progos pasižymėti (2:1).
Antroje rungtynių pusėje „KKT“ nors ir bandė būti aktyvesni puolime nei varžovai, tačiau tikrojo „Baltų“ vartų šturmo nesurengė ir nesugebėjo išlyginti rezultato. Pralaimėjimas „KKT“ komandai lėmė, kad susilygino su „GP-Tašku“ pagal prarastus taškus ir bent jau pagal šį kriterijų abiejų komandų galimybės nugalėti pirmenybėse susivienodino.
„Baltams“ pergalė vėl atgaivino viltis įsisprausti į trejetuką, tačiau paskutiniuose dvejuose turuose šiai komandai reikia ypač palankių reultatų ne tik savo, bet ir varžovų rungtynėse.


Rungtynių statistika:

 

Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

2. Karolis Kelpšas („Sarema“)

14

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

5. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

11


 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas