Rezultatyviai sužaidusi pirmąjį kėlinį, "Sarema" laimėjo ketvirtfinalį prieš "Baltus"

 LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybos
Ketvirtfinalis
Spalio 8 d.
„Baltai“   - „Sarema“ 2:5 (0:5)
LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybų ketvirtfinalio dvikovoje „Baltai“ pirmoje rungtynių pusėje susikūrė nemažai progų prie „Saremos“ vartų, tačiau vos ne visi penki „kurioziniai“ įvarčiai krito į „Baltų“ vartus. „Sarema“ jau dvyliktąją rungtynių minutę į priekį išsiveržė po Luko Šarkauskio įvarčio (1:0). Artėjant pertraukai Ramūnas Narvilas tolimu baudos smūgiu pasiuntė kamuolį į „Baltų“ vartų kampą ir padvigubino „Saremos“ persvarą (2:0). Vienas po kito kritę įvarčiai „Baltų“ vartininką privertė tik akimis palydėti į vartų tinklą skriejantį kamuolį – vos po kelių minučių Justas Jančauskas  perkelė kamuolį per vartus palikusį „Baltų“ vartininką, dar po kelių akimirkų Ramūnas Narvilas įmušė dar vieną kuriozinį įvartį (4:0), o penktąjį įvartį dar iki pertraukos spėjo įmušti Vytautas Laurinaitis (5:0).
Antroje rungtynių pusėjė įvarčiai krito į tuos pačius vartus, tik jau jų autoriai buvo „Baltų“ žaidėjai - įpusėjus kėliniui Artūras Janušas ir Giedrius Zeniauskas vos ne perpus sumažino „Baltų“ komandos atsilikimą (2:5).
Pusfinalyje „Sarema“ kovos su „Klarksono-Sakuonos“ ir „Kuršių“ ketvirtfinalio poros nugalėtoja, kuri paaiškės spalio 9 d. 20.00 val. įvyksiančioje dvikovoje.


Rungtynių statistika:

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas