"Memel" ekipa neleido "Bočiams" užsitikrinti penktos vietos

 Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Spalio 9 d.
„Sarema“   - „Nautica“ 3:0 (b.ž.)

„Bočiai“   - „Memel“     1:3 (0:1)
„Nauticos“ komanda pastaruoju metu sunkiai surenkanti žaidėjus rungtynėms, nesugebėjo surinkti sudėties rungtynėms su „Sarema“ ir jai buvo įskaitytas pralaimėjimas 0:3.
„Bočiai“ ketvirtadienį galėję užsitikrinti penktąją vietą bei išsaugoti galimybes pakilti net į ketvirtąją vietą, užklimpo „Memel“ komandos gynyboje ir patyrė pralaimėjimą 1:3. Nerezultatyviame pirmajame kėlinyje krito vienintelis įvartis priešpaskutinę minutę iki pertraukos – Andrej Smyslov pasiuntęs kamuolį į „Bočių“ vartus, išvedė „Memel“ komandą į priekį (1:0).
Antrajame kėlinyje „Memel“ komanda žaidė nuo gynybos, tad „Bočiams“ dar sunkiau sekėsi įveikti varžovų „barikadas“, o jei ir pasisekdavo, tai neįveikdavo paskutinės kliūties – puikiai vartus gynusio „Memel“ vartininko Pavel Truš. Tuo tarpu kontratakuodama „Memel“ komanda po Edgaro Doragavcevo įvarčio, padvigbino savo persvarą (2:0). Jau ne pirmose rungtynėse puolime užstrigusius „Bočius“ įvarčiu gelbėjo tik veteranas Arūnas Gylys, kuris gavęs perdavimą priešais vartus, sumažino „Bočių“ atsilikimą (1:2). Nors „Bočiai“ turėjo dar apie dvidešimt minučių, tačiau daugiau įveikti varžovų gynybos nebesugebėjo, o likus žaisti apie penkias minutes Jevgenij Goroška įvarčiu užbaigė dar vieną „Memel“ ataką ir užtvirtino pergalę rezultatu 3:1. Ši pergalė „Memel“ ekipai paskutiniame ture dar leis pakovoti dėl septintosios vietos galutinėje rikiuotėje.


Rungtynių statistika:

 



 Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

44

2. Karolis Inta („Sparta“)

34

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

32

4. Audrius Vitkauskas („KU“)

24

5. Romas Stonys („Vakarų frontas“)

23

 



 

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas