"KKT" išvargo pergalę prieš "Rosą","Sarema" nugalėjo "Babrungą-2"

 LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Spalio 12 d.
„KKT“ - „Rosa“                      2:1 (0:1)
„Sarema“ - „Babrungas-2“  3:0 (1:0)
„Kuršiai“ - „Olimpo-SC“       7:2 (2:1)
„KKT“ komanda pralaimėjo pirmąjį kėlinį „Rosos“ komandai rezultatu 0:1, tačiau antroje rungtynių pusėje likus vos kelioms minutėms sugebėjo pasiekti būtiną pergalę 2:1 ir vėl taškais susilygino „GP-Tašku“. Jei paskutiniame ture abi lyderiaujančios komandos savas rungtynes baigs vienodomis baigtimis ir turės po lygiai taškų, tada pirmenybių nugalėtojų išaiškinimui prireiks papildomų rungtynių.
Svarbi kova vyko ir Gargžduose, kur „Sarema“ kovojo su „Babrungu-2“ ir laimėjo rungtynes rezultatu 3:0 (1:0). Pirmajame kėlinyje Justas Jančauskas prieš pertrauką tolimu smūgiu įmušė pirmąjį įvartį, o Rokas Girtautas ir Karolis Kelpšas po kartą į vartus pasiuntė varžovų vartininko prieš save atmuštą kamuolį (3:0). Po šios pergalės „Sarema“ ženkliai pagerino savo padėtį kovoje dėl trečiosios vietos.
Autsaiderių kovoje „Kuršiai“ tik antroje rungtynių pusėje sugebėjo galutinai palaužti „Olimpo-SC“ komandos pasipriešinimą, kuri atvyko į Klaipėdą be keitimų ir sužaidus vos kelias minutes dėl žaidėjo traumos beveik visas rungtynes žaidė mažumoje. Tad „Kuršiai“ pirmąjį kėlinį laimėję tik vienu įvarčiu (2:1), po pertraukos savo pranašumą padidino iki penkių įvarčių (7:2), o jų gretose tris įvarčius įmušė Igor Kyrlan.


Rungtynių statistika:

 



Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

2. Karolis Kelpšas („Sarema“)

15

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

5. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

11




 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas