"Sparta" palaužusi "Memel" ekipą, finišavo II-oje vietoje

Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Spalio 14 d.
„Bega“   - „Bočiai“      0:5 (0:2)

„Memel“   - „Sparta“   2:6 (1:1)
Antradienį prasidėjo Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos paskutinis turas. Iš paskutinės vietos pakilti galimybių nebeturėjusi „Bega“ paskutinėse savo rungtynėse per pirmas dvidešimt minučių lygiaverčiai kovojo prieš „Bočių“ ekipą, tačiau neišvengė klaidos prie savųjų vartų, po kurios pasiuntė kamuolį į savus vartus (0:1). Neprabėgus nei minutei Edgaras Stanikas padvigubino „Bočių“ persvarą (2:0), kuri išsilaikė iki pertraukos.
Antrajame kėlinyje žaidimas vyko panašiai – vėl apie dvidešimt minučių nei vienai komandai nepavyko pasižymėti, tačiau per paskutines dešimt minučių krito dar trys Olego Čmyr, Arūno Gylio ir Viliaus Ignatavičiaus įvarčiai į „Begos“ vartus ir „Bočiai“ pasiekė „sausą“ pergalę (5:0), leidusią sezoną pabaigti penktoje vietoje.
Kitoje dvikovoje susitiko „Sparta“, kuri siekė užsitikrinti antrąją vietą, ir „Memel“ ekipa bandžiusi pakilti į septintuką. Jau pačią pirmąją rungtynių minutę „Sparta“, po Edvino Razučio įvarčio galva, išsiveržė į priekį (1:0), bet artėjant pertraukai „Memel“ komanda buvo perėmusi iniciatyvą į savas rankas ir tik „Spartos“ vartininko Anatolijaus Žmurko geras žaidimas gelbėjo nuo didesnių nemalonumų. „Memel“ nors ir nerealizavo 10 metrų baudinio, po poros minučių vis gi išlygino rezultatą Jevgenijaus Goroškos įvarčiu (1:1) ir privertė „Spartos“ žaidėjus gerokai sunerimti.
Ir tik įsibėgėjus antrajam kėliniui po Viliaus Čižausko tikslaus smūgio, „Sparta“ vėl įgavo persvarą, kuri po netrukus po dviejų Ernesto Razono įvarčių tapo dar saugesnė (4:1). Kiek vėliau antrąją vietą užtikrinančią pergalę įtvirtino Arvydas Trizno ir Edvinas Razutis (6:1), o varžovai atsakė tik Edgaro Dorogavcevo įvarčiu (6:2).




 Rungtynių statistika:



 Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

46

2. Karolis Inta („Sparta“)

34

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

32

4. Audrius Vitkauskas („KU“)

24

5. Romas Stonys („Vakarų frontas“)

23

 




 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas