Finišavo 2014 m. Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lyga

Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lyga
Spalio 16 d.

„Klaipėda city“ – „Sarema“         7:2 (2:0)
„Nautica“ – „Kl.Universitetas“    0:3 (b.ž.)
Spalio 16 d. vakare finišavo Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos varžybos. „Klaipėda city“ ir „Saremos“ dvikova nebeturėjo įtakos turnyrinei lentelės komandų išsidėstymui, tačiau abi komandos siekė sezoną užbaigti pergalingai. „Klaipėda city“ labiau nusiteikusi paskutinei dvikovai, per pirmąjį kėlinį „uždarė“ varžovus savoje gynyboje ir neleido „Saremai“ apie keturiasdešimt minučių pasižymėti. Tuo tarpu pirmojo kėlinio viduryje, šįkart puolime žaidęs, Dmitrij Jakovlev gražiu prasiveržimu ir tiksliu smūgiu į vartus išvedė „Klaipėda city“ į priekį (1:0), o dar po keletos minučių Andrej Marinič po kampinio įžaistą kamuolį taip pat pasiuntė į „Saremos“ vartus (2:0).
„Saremai“ varžovų gynybą pralaužti pavyko tik įsibėgėjus antrajam kėliniui Luko Šarakauskio tiksliu smūgiu (2:1), bet pakiliai žaidusi „Klaipėda city“ Dano Kulišausko ir Dovydo Stonio įvarčiais dar labiau padidino savo persvarą (4:1). Per paskutines dešimt minučių „Saremos“ gretose pasižymėjo Chadie Naeim (4:2), o „Klaipėda city“ ekipoje net trimis įvarčiais savo statistiką pasigerino Viktor Klesčionok (7:2).
Kita vakaro dvikova neįvyko, nes „Klaipėdos Universitetas“ nesulaukė paskutiniųjų savo varžovų vienuoliktoje vietoje likusios „Nauticos“ ekipos.
Pasibaigusiose 2014 m. Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos varžybose nugalėtojais tapo „Klaipėdos Universitetas“ (60 tšk.), antrąją vietą iškovojo „Sparta“ (53 tšk.) ir į trejetuką pateko „Sarema“ (49 tšk.).
Rezultatyviausiu žaidėju tapo Ernestas Razonas, įmušęs 46 įvarčius. Komandų vadovai geriausiu vartininku išrinko Tomą Domarką („Bočiai“) ir geriausiu žaidėju - Karolį Intą („Sparta“).

Rungtynių statistika:

 


Galutinė Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos turnyrinė lentelė:

Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

46

2. Karolis Inta („Sparta“)

34

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

32

4. Audrius Vitkauskas („KU“)

24

5. Romas Stonys („Vakarų frontas“)

23

6. Šarūnas Šiaulys („KU“)

22

7. Jevgenij Goroška („Memel“)

22

8. Marius Komovas („KU“)

18

9. Edgar Dorogavcev („Memel“)

17

10. Justas Noreika („KU“)

16

11. Arūnas Gylys („Bočiai“)

16



 




 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas