"GP-Taškui" ir "KKT" prireiks papildomų rungtynių, "Sarema" pakilo į prizinę vietą

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Spalio 19 d.
„Olimpo-SC“ - „Sarema“      2:3 (1:2)
„GP-Taškas“ - „Kuršiai“       5:3 (4:1)
„Babrungas-2“ - „KKT“        1:3 (1:1)
Sekmadienį paskutinio turo rungtynėse savo galutinę LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių poziciją sužinojo tik vienas iš prizininkų. Nors prieš keletą turų „Sarema“, tarp visų pretendentų į prizinę vietą, atsidūrė gan keblioje situacijoje, tačiau pirmenybes užbaigusi keturiomis pergalėmis ir pakilo į trečiąją poziciją. „Sarema“  paskutinėse rungtynėse su autsaideriu „Olimpu-SC“ turėjo net tris kartus išsiveržti į priekį, kad pasiektų reikiamą pergalę, o likus dešimčiai minučių, tik nesėkmingo „Olimpo-SC“ žaidėjo 11 metrų baudinio dėka, išsaugojo vieno įvarčio persvarą 3:2 (2:1).
Pirmenybių lyderės „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir „KKT“ šiandien ne tik kovojo prieš savus varžovus, bet laukė rezultatų ir iš kitų stadionų, ypač kai rungtynių eiga buvo pakrypusi ne jų naudai. Jei žiūrėti chronologiškai, tai vienodu metu prasidėjusiose abejose  rungtynėse pirmieji į bėdą pakliuvo kretingiškiai, kai į jų vartus įskriejo iš maždaug 30 metrų plungiškio Martyno Turskio smūgiuotas kamuolys, kurį nevykusiai bandė atmušti „KKT“ vartininkas (1:0). Tačiau jau po trijų minučių Gediminas Paulauskas prasiveržęs kairiajame krašte vos ne nuo galinės linijos perkelė kamuolį per „Babrungo-2“ vartininką ir kamuolys sunkiai pakartojama trajektorija nusileido vartuose (1:1).
Įpusėjus pirmiems kėliniams, jau „GP-Taškas“ žaidėjai turėjo susikrimsti po Igor Kyrlan įvarčio, kai „Kuršiai“ išsiveržė į priekį (1:0). Bet ir „GP-Taškui“ pavyko per keletą minučių atstatyti pusiausvyrą Žygimanto Stirbio įvarčiu (1:1), o per likusias dešimt pirmojo kėlinio minučių ir įgyti net trijų įvarčių persvarą (4:1), kai pasižymėjo Giedrius Ratkus, Mindaugas Šiaulytis ir Žygimantas Stirbys.
Gargždiškiams įtikinamai pirmaujant, „KKT“ komandai antroje rungtynių pusėje taip pat reikėjo pergalingo rezultato, tačiau sunkus žaidimas klampioje Plungės stadiono aikštėje su kiekviena minute palikdavo vis mažiau vilties. Bet įpusėjus antrajam kėliniui kretingiškius nudžiugino įspūdingas Manto Mažionio smūgis iš eigos iš baudos aikštėlės dešiniojo krašto į „Babrungo-2“ vartų tolimąjį kampą (2:1). Dar po kurio laiko Dovydas Nossan gavęs perdavimą tiesiai prieš vartus ir įsiveržęs į baudos aikštelę „smeigė“ gražų smūgį į plungiškių „devyniukę“ (3:1) ir įtvirtino „KKT“ pergalę.
Tuo tarpu Gargžduose įvarčiais per kelias minutes apsikeitus „Kuršių“ ir „GP-Taškas“ komandoms, rezultatas tapo 5:3 gargždiškių naudai.
Tad paskutiniajame ture iškovojusios pergales „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir „KKT“, po 22 turų surinko po 45 taškus ir pagal varžybų nuostatus, LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių nugalėtoją lems papildomos rungtynės, kurios planuojamos
spalio 25 d. 18.00 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje.

Rungtynių statistika:



Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Karolis Kelpšas („Sarema“)

17

2. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Deividas Peištaras („Jambo“)

12

5. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

 




 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas