Nugalėtojus nulėmė juvelyriškas Tomo Tamošausko baudos smūgis rungtynių pabaigoje

 LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Papildomos rungtynės dėl I-os vietos
Spalio 25 d.
„GP-Taškas“ - „KKT“      1:0 (0:0)
Šeštadienį finišavo LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės, kurių nugalėtojas paaiškėjo tik po papildomų rungtynių, nes abi pirmenybių lyderės Gargždų „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir Kretingos „KKT“ per dvidešimt du turus buvo surinkusios po lygiai – 45 taškus. Priminsime, kad ir abiejuose ratuose abi komandos pasidalino po pergalę savose aikštėse – „KKT“ laimėjo pirmojo rato dvikovą Kretingoje 2:1, o gargždiškiai atsirevanšavo savoje aikštėje 3:2.
Lemiamos sezono rungtynės buvo daugiau gynybinio plano ir abiejoms komandos prireikdavo didelių pastangų, kad priartėtų prie varžovų vartų. Dažniausiai mikrodvikovos vyko aikštės centre ir tik retais momentais kamuolys atsidurdavo vienos ar kitos baudos aikštėlės prieigose. Per abu kėlinius sunku būtų išsikirti bent vieną šimtąprocentinį momentą prie vienų iš vartų.
 Vis gi rungtynių nugalėtojas paaiškėjo per rungtynių pagrindinį laiką, kai slenkant paskutinėms minutėms "Gargždų Pramogos-Taškas" komandos saugas Tomas Tamošauskas puikiu baudos smūgiu nuo baudos aikštelės prieigų į tolimąjį "KKT" vartų kampą, įmušė pergalingą įvartį (1:0), leidusį gargždiškiams triumfuoti šio sezono pirmenybėse.
Trečiosios vietos laimėtojai taip pat paaiškėjo tik po paskutinio turo. Paskutinėse rungtynėse prieš „Baltus“ 1:4 (1:0) suklupusią „Jambo“ komandą aplenkė praėjusio sezono nugalėtoja „Sarema“, kuri tik po sunkios dvikovos Mažeikiuose 3:2 įveikė ausaiderę „Olimpo-SC“ komandą.
Rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju tapo Karolis Kelpšas („Sarema“), kuris per sezoną į varžovų vartus kamuolį pasiuntė 17 kartų. Geriausiu pirmenybių žaidėju išrinktas Giedrius Ratkus („Gargždų Pramogos-Taškas“).

Rungtynių statistika:

 Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Karolis Kelpšas („Sarema“)

17

2. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Deividas Peištaras („Jambo“)

12

5. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas