Lietingą vakarą "įvarčių lietus"

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Birželio 4 d.
„Klarksonas-Sakuona“ – „Sarema“      5:5 (1:1)
„Klarksono-Sakuonos“ ir „Saremos“ rungtynių pirmajame kėlinyje krito po įvartį į abiejų komandų vartus – 30-ąją minutę „Saremą“ į priekį išvedė Ramūnas Narvilas (0:1), tačiau prieš pat pertrauką Arūnas Beinartas įsiveržęs į baudos aikštelę ir iš kelių metrų „pramušęs“ varžovų vartininką, išlygino rezultatą (1:1).
Antroje rungtynių pusėje prasidėjo įvarčių „fiesta“. Vos įsibėgėjus kėliniui Ramūnas Narvilas tiksliu smūgiu dar kartą išvedė „Saremą“ į priekį (1:2), bet „Klarksonui-Sakuonai“ pakako vos minutės, kad Mindaugo Žemaitaičio įvarčiu vėl atstatytų lygybę (2:2).
Prabėgus apie dešimt minučių po Karolio Kelpšo įvarčio „Sarema“ trečiąkart šiose rungtynėse įgijo vieno įvarčio persvarą, tačiau ir ji laikėsi vos kelias minutes, nes Mindaugas Žemaitaitis savo antruoju įvarčiu vėl išlygino rezultatą (3:3).
Pergalės siekusi „Sarema“ per sekančias kelias minutes, Karolio Kelpšo ir Vytauto Laurinaičio įvarčiais, dukart nuginklavo į „Klarksono-Sakuonos“ vartus dėl priverstinio keitimo stojusį Marių Nausėdą (5:3). Tačiu „Klarksonas-Sakuona“ ir tuo metu nepalūžo bei per likusias dvidešimt minučių sugebėjo dar kartą atstatyti pusiausvyrą – Marius Stonkus likus žaisti apie penkioliką minučių sumažino atsilikimą iki minimumo (4:5), o likus keliomis minutėms tas pats Marius Stonkus sėkmingai atliko ir 11 metrų baudinį bei išlygino rezulatą (5:5).
Pergalę paleidusi „Sarema“ rungtynėms baigiantis vos ne prarado ir taško, nes „Klarksono-Sakuonos“ puolėjai neišnaudojo puikios galimybės iškovoti pergalę.


„GP-Taškas“ – „Rosa“                           1:2 (0:1)
Kitoje vakaro dvikovoje Gargžduose susitiko „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir „Rosa“. Sunkiai taškus šiame sezone renkanti „GP-Taško“ ekipa nesėkmingai pradėjo ir šias rungtynes, nes įpusėjus kėliniui „Rosos“ žaidėjas Maksim Kuziat tiksliu smūgiu, pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus (0:1).
Sau palankia linkme „GP-Taškui“ nepavyko pakreipti rungtynių ir antroje rungtynių pusėje, o antrojo kėlinio viduryje, pasižymėjus Abraham Solaimanpourui, „Rosos“ komandos persvara padvigubėjo (0:2).
Šeimininkų situaciją kiek pagerino Stasio Vyšniausko įvartis (1:2), bet „Rosa“ išlaikė persvarą iki rungtynių pabaigos ir iškovojo antrąją pergalę pirmenybėse.

Rungtynių statistika:





 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas