Rezultatyvi "Spartos" pergalė bei dramatiškos "Bočių" ir "Vakarų fronto" lygiosios

 Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugpjūčio 5 d.
„Sparta“ - „Bega“                                12:4 (5:2)
Dėl prizinės vietos Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygoje kovojanti „Sparta“ antrąjį ratą pradėjo rezultatyviai ir prieš „Begą“ jau per pusę kėlinio įgijo kelių įvarčių persvarą (3:0). Pirmajį kėlinį „Sparta“, daugiausia Ernesto Razono rezultatyvumo dėka, laimėjo trijų įvarčių persvara. Po pertraukos „Begai“ dar sunkiau sekėsi atsilaikytinuo varžovų atakų, kurių gretose šiose rungtynėse bent po kartą pasižymėjo net septyni žaidėjai. Įtikinamai iškovojusi devintąją pergalę „Sparta“ rungtynes laimėjo rezultatu 12:4 ir pagal iškovotus taškus (28 tšk.) pasivijo antroje vietoje žengiančią „Titanic“ komandą. Šios komandos gretose rezultatyviausiai žaidė Ernestas Razonas, kuris šįkart įmušė 4 įvarčius, o lygoje yra rezultatyviausiausias žaidėjas, pasižymėjęs jau 30 kartų. „Begos“ komandoje rezultatyviai debiutavo Aleksandr Chopreninov, kuris šiose rungtynėse įmušė visus keturis „Begos“ įvarčius.

 „Bočiai“  - „Vakarų Frontas“                 3:3 (2:1)
Kitoje vakaro dvikovoje tarpusavyje rungtyniavo turnyrinės lentelės viduryje esančios „Bočių“ ir „Vakarų fronto“ komandos. Rungtynės sėkmingau prasidėjo „Bočiams“, kurių gretose sėkmingai debiutavo Bartas Butinas, pirmojo kėlinio viduryje išvedęs savąją komandą į priekį (1:0). Dar po kelių minučių „Bočių“ žaidėjui Viliui Ignatavičiui sėkmingai pakėlus kampinį Arūnas Gylys iš kelių metrų galva padvigubino persvarą (2:0).
„Vakarų frontas“ varžovų gynybą tiksliu smūgiu pralaužė tik pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje, kai pasižymėjo Edgaras Eibutis (2:1).
Antroje pusėje vyko lygiavertė kova, bet puolimą sėkmingiau organizuoti sekėsi „Vakarų frontui“. Antrajam kėliniui įpusėjus Edgaras Jokubaitis gražiu ir tiksliu savo smūgiu iš baudos aikštelės prieigų taip pat pažymėjo savo debiutą „Vakarų fronto“ komandoje (2:2).
Dramatiškai susiklostė rungtynių pabaiga kai per paskutines dvi minutes krito po įvartį į abiejų komandų vartus – priešpaskutinę minutę Edgaras Eibutis pasinaudojęs nesėkmingu „Bočių“ vartininko žaidimu beveik iš pusės aikštės pasiuntė kamuolį į tuščius „Bočių“ vartus (2:3), bet „Bočiai“ spėjo išgelbėti tašką, kai Gediminas Jackus paskutinėmis rungtynių akimirkomis rado spragą varžovų gynyboje ir išlygino rezultatą (3:3).

Rungtynių statistika:



Rezultayviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

30

2. Karolis Inta („Sparta“)

22

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

17

4. Žilvinas Kymantas („KU“)

15

5. Denis Belobokov („Sparta“)

12



 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas