"Titanic" nugalėjo "Nauticą", "HG-Sendvaris" laimėjo permainingą kovą prieš "Memel"

Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugpjūčio 6 d.
 „Nautica“ - „Titanic“        2:4 (0:2)
„Titanic“ komandai jau per pirmas penkias minutes pavyko įveikti „Nauticos“ gynybą, kai įvartį įmušė Rolandas Uznys (0:1). Patikimai gynyboje žaidę, „Titanic“ komandos vyrai pirmoje kėlinio viduryje po Lauryno Norkaus įvarčio padvigubino persvarą (2:0).
„Nauticai“ sunkiai sekėsi ką nors prieš pastatyti ir antrojo kėlinio pirmoje pusėje, kai kėliniui įpusėjus po įvartį įmušė Audrius Šopis ir Andrej Konovalov bei „Titanic“ komandos pranašumą pasiekė keturis įvarčius (4:0). Ir tik rungtynėms baigiantis Renato Mosejevo ir Jurijaus Jeremejevo įvarčiais „Nauticai“ perpus pavyko sumažinti atsilikimą (2:4).
Po šios pergalės „Titanic“ ekipa bent dienai šokteljo į pirmąją vietą 7x7 lygoje.



 „HG-Sendvaris“ - „Memel“                    4:3 (1:3)
Šios trečiadienio vakaro rungtynės buvo labiau permainingos ir jei pirmajame rungtynių kėlinyje dominavo „Memel“ žaidėjai, tai po pertraukos lyg daugiau jėgų išsaugoję „Herkaus Galerijos-Sendvario“ vyrai, rungtynių eigą pakreipė sau palankia eiga.
Pirmojo kėlinio pradžia puikiai susiklostė „Memel“ žaidėjams, kai jau penktąją minutę pakartotiniu smūgiu Romanas Gudlekis įmušė pirmąjį rungtynių įvartį, o dar po kurio laiko „Memel“ komandos persvarą padvigubino Jevgenij Goroška (2:0).
Per paskutines dešimt kėlinio minučių abi komandos įmušė po įvartį – Denis Budajev buvo sugebėjęs kuriam laikui sušvelninti atsilikimą (1:2), bet vos po trijų minučių Konstantin Suchov atstatė turėtą „Memel“ komandos persvarą (3:1).
Kaip jau minėjome, antroje rungtynių pusėje pranašesni buvo „HG-Sendvario“ žaidėjai, kurie pirmiausia susitvarkė „reikalus“ gynyboje, o vėliau po dviejų Tado Jurkaus ir antrojo Denis Budajevo įvarčio, ne tik išlygino rezultatą (3:3), bet ir išsiveržė į priekį (4:3). Tai buvo tik antroji „HG-Sendvario“ pergalė per dvyliką žaistų rungtynių.




Rungtynių statistika:

 



Rezultayviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

30

2. Karolis Inta („Sparta“)

22

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

17

4. Žilvinas Kymantas („KU“)

15

5. Denis Belobokov („Sparta“)

12




 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas