Tiek "Sarema", tiek "Klaipėdos Universitetas" įrodė pranašumą prieš savus varžovus

 Klaipėdos miesto 7X7 futbolo lyga
Rugpjūčio 7 d.
„Sarema“  - „Meglar“                             6:1 (4:0)

Vietą trejetuke susigrąžinti siekianti „Sarema“ su turnyrinės lentelės žemesnėse vietose esančia „Meglar“ ekipa rungtynes pradėjo ypač susitelkusi ir patikimai beveik visas rungtynes saugojusi savo vartus bei išnaudodama varžovų klaidas palaipsniui didino savąją persvarą. Įsibėgėjusiame pirmajame kėlinyje Aivaras Rubavičius pirmasis pasižymėjo (1:0), kiek vėliau Vytatas Laurinaitis sėkingai atiliko 10 metrų baudinį (2:0), o prieš pat pertrauką po įvartį įmušė Abdo Zein-Al-Abedeen ir antrąkart rungtynėse pasižymėjęs Vytautas Laurinaitis (4:0).
Po pertraukos rungtynių nugalėtojas nebekėlė klausimų, o ir pirmaujanti „Sarema“ kiek atleido vadžias bei įmušė tik porą įvarčių  - kėlinio viduryje tikslų smūgį atliko Aivaras Rubavičius, o prieš pat finalinį švilpuką savo 20-ąjį įvartį šioje lygoje įmušė Vytautas Laurinaitis. Tiesa, kelias akimirkas prieš tai „Meglar“ komandos žaidėjui Deivydui Balčiūnui pavyko įmušti garbės įvartį (6:1).



 „Kl. Universitetas“ - „Klaipėda city“     5:1 (3:0)
Labai panašiai klostėsi ir antroji vakaro dvikova, tik pirmasis įvartis po Audriaus Vitkausko tikslaus smūgio galva jau krito vos 14-ąją rungtynių sekundę (1:0). Vėliau „Klaipėdos Universitetas“ taip pat įrodė savo pranašumą ir pirmąjį kėlinį laimėjo rezultatu 3:0, o po pertraukos savo persvarą padidino dar vienu įvarčiu (5:1). „Klaipėdos Universiteto“ gretose dukart pasižymėjo Audrius Vitkauskas, po įvartį įmušė Robertas Šalkauskas, Andrius Pancerovas ir Marius Komovas, o „Klaipėda city“ komandoje įvarčiu atsakyti pavyko tik Tomui Bardauskui, kuris tik antrajame rate prisijungė prie „Klaipėda city“ komandos.
Vienuoliktąją pergalę iškovojęs "Klaipėdos Universitetas" susigrąžino pirmąją poziciją turnyrinėje lentelėje.




Rungtynių statistika:




Rezultatyviausi Klaipėdos miesto 7x7 futbolo lygos žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Ernestas Razonas („Sparta“)

30

2. Karolis Inta („Sparta“)

22

3. Vytautas Laurinaitis („Sarema“)

20

4. Žilvinas Kymantas („KU“)

15

5. Audrius Vitkauskas („KU“)

12

  6. Marius Komovas („KU“)

12

  7. Denis Belobokov („Sparta“)

12

 

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas