"Klarksonas-Sakuona" šoktelėjo į penktąją poziciją

 LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės
Spalio 23 d.
„Rosa“ - „Klarksonas-Sakuona“      3:6 (2:1)
Ketvirtadienį vakare LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse buvo sužaistos rungtynės tarp „Rosos“ ir „Klarksono-Sakuonos“, o kurių paaiškėjo galutinės komandų pozicijos turnyrinės lentelės viduryje. Nors „Sakuona-Klarksonas“ gan greitai, po Maksimo Jegorovo įvarčio, išsiveržė į priekį (1:0), tačiau vėliau iki pertraukos šios komandos gynyba ženkliai suprastėjo ir „Rosos“ jaunimas aktyviai žaidė puolime,bei išnaudoję porą iš turėtų progų po Manto Kirilos ir Deniso Kurbatovo įvarčių, laimėjo pirmąjį kėlinį rezultatu 2:1.
Tačiau po pertraukos „Klarksonas-Sakuona“ padarė išvadas ir Arnoldo Nausėdo ir Mariaus Valskio įvarčiais, greitai ne tik išlygino rezultatą, bet ir įgijo pranašumą (3:2). Dar po kurio laiko jau „Rosos“ komandos gynyba paliko „kiaura it rėtis“ ir į šios komandos vartus per dešimt minučių sukrito trys įvarčiai, kuriuos įmušė Marius Nausėdas, Marius Valskis ir Arnoldas Nausėdas (6:2).

Priešpaskutinę rungtynių minutė Justas Adamas taikliu baudos smūgiu tik neženkliai sumažino „Rosos“ komandos atsilikimą. Iškovota pergalė „Klarksono-Sakuonos“ komandai leido pakilti į penktąją poziciją ir tik trijų taškų šiai komandai pritrūko iki prizinės vietos.


Rungtynių statistika:



Rezultatyviausi LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių žaidėjai :

Rezultatyviausi žaidėjai

Įvarčiai

1. Karolis Kelpšas („Sarema“)

17

2. Mindaugas Žemaitaitis („Klarksonas-Sakuona“)

16

3. Tadas Karinauskas („Baltai“)

13

4. Deividas Peištaras („Jambo“)

12

5. Paulius Budrys („Babrungas-2“)

12

 



 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas