Taurės varžybų finale susigrums "Klarksonas-Sakuona" ir "Gargždų Pramogos-Taškas"

 LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybos
PUSFINALIS
Spalio 29 d.
„Sarema“ - „Klarksonas-Sakuona“      1:2 (1:1)
Trečiadienį vakare LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybų pusfinalyje viena prieš kitą stojo „Saremos“ ir "Klarksono-Sakuonos" komandos. Nuo pat rungtynių pradžios abi komandos bandė nenusileisti viena kitai atakų skaičiumi, tad greitame žaidime kamuolys „keliavęs“ link vienų vartų, jau už kelių akimirkų buvo siunčiamas prie kitų. Rungtynių pradžioje „Klarksono-Sakuonos“ saugai jau aikštės viduryje siekdavo perimti kamuolį iš „Saremos“ ir tam pavykus, greitai kontratakuodavo ir atakas užbaigdavo smūgiais į vartus, kuriuos sėkmingai atremdavo vartininkas Simas Kaušas. Iki kėlinio vidurio pagal žaidimą gal kiek ir nusileidusi „Sarema“ užklupo varžovus jų pačiu naudotu „ginklu“ ir aikštės viduryje perėmusi kamuolį bei į kitą aikštės pusę pakeitusi atakos kryptį, atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę Justui Jančauskui, kuris galva perkėlė kamuolį per vartus kiek palikusį „Klarksono-Sakuonos“ vartus gynusį Vacį Lekevičių ir išvedė „Saremą“ į priekį (1:0). Po kelių minučių Justas Jančauskas galėjo ir padvigubinti persvarą, bet šįkart įsiveržęs į baudos aikštelę varžovų vartininko pergudrauti nesugebėjo.
Pirmajam kėliniui slenkant į pabaigą vėl atkuto „Klarksono-Sakuonos“ puolimas
ir po kampinio Henrikas Daublys sumaištyje vos iš kelių metrų smūgiavo tiesiai į „Saremos“ vartininką, kuris spėjo sureaguoti ir kamuolį nukreipė virš vartų. Prieš pat pertrauką „Klarksonas-Sakuona“ spėjo uždirbti 11 metrų baudinį, kurį šaltakraujiškai atliko Audrius Tolis (1:1).
Vos įsibėgėjus antrajai rungtynių pusei atakos smaigalyje atsidūręs „Klarksono-Sakuonos“ žaidėjas Romas Stonys tolimu  smūgiu tiksliai smūgiavo į „Saremos“ vartininko tuščius paliktus vartus ir suteikė „Klarksonui-Sakuonai“ vieno įvarčio pranašumą (2:1).

Per likusį rungtynių pusvalandį komandų žaidimas nei kiek nesulėtėjo, tačiau „Saremos“ pavieniai bandymai išlyginti rezultatą buvo bevaisiai, o „Klarksono-Sakuonos“ kontratakos nebekėlė tokių įsimintinų momentų. Realiausią progą rungtynėms baigiantis išlyginti rezultatą turėjo tas pats Justas Jančauskas, kuris įsiveržęs į baudos aikštelę smūgiavo greta vartų.
Tad iki finalinio švilpuko išlaikiusi vieno įvarčio persvarą (2:1), „Klarksonas-Sakuona“ pateko į Taurės varžybų finalą, kuriame lapkričio 8 d. susitiks su Gargždų „Gargždų Pramogos-Taškas“.


Rungtynių statistika:

 

 

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas