"Gargždų Pramogos-Taškas" po baudinių serijos finale įveikė "Klarksoną-Sakuoną"

LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybos
FINALAS
Lapkričio 8 d.
Klarksonas- Sakuona“ – „Gargždų Pramogos-Taškas“  1:1 (0:0) (b.s. 4:5)
Šeštadienį LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybų finalu tarp „Klarksono-Sakuonos“ ir „Gargždų Pramogos-Taško“ komandų finišavo Klaipėdos regiono mėgėjų didžiojo futbolo sezonas. Finalo pirmajame kėlinyje atakuodami kiek aktyvesni buvo „GP-Taško“ žaidėjai, tačiau gan sėkmingai kontratakuodama „Klarksono-Sakuonos“ komanda sukūrė bent porą labiau įsimintinų momentų, po kurių gargždiškių vartininkui Robertui Uosiui teko gelbėti savo komandą atremiant pavojingus  varžovų smūgius į vartus.
Iki pertraukos sužaidus be įvarčių, antroje rungtynių pusėje komandoms rezultatą pakeisti pavyko tik kiek nesėkmingai sužaidus vartininkams. Kėlinio viduryje gargždiškio Roberto Malakausko smūgį iš aštraus kampo „Klarksono-Sakuonos“ vartus gynusiam Vaciui Lekevičui pavyko dalinai atremti smūgį, tačiau nuo jo rankų į žemę atšokęs kamuolys įsisuko į vartų tolimąjį kampą (0:1). Rungtynėms jau slenkant į pabaigą ir likus vos kelioms minutėms savo komandos draugus tolimu ir tiksliu smūgiu nudžiugino, gražų įvartį įmušęs Mindaugas Šimkus (1:1). Tad komandoms Taurės varžybų finalo nugalėtoją teko aiškintis 11 metrų baudinių serijoje. Gargždiškiai visus penkis smūgius atliko tiksliai, o finalo geriausiu žaidėju pripažintam „Gargždų Pramogos-Taško“ vartininkui Robertui Uosiui pavyko atremti vieną iš „Klarksono-Sakuonos“ žaidėjų baudinių.
Tapę LFF III lygos Klaipėdos regiono Taurės varžybų nugalėtojais bei prieš porą savaičių triumfavę LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse, gargždiškiai iškovojo abu Klaipėdos regiono futbolo varžybų titulus.

Rungtynių statistika:

 

 

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas