"Gargždų veteranas" - Lietuvos senjorų futbolo čempionato nugalėtojai

 Lietuvos senjorų, virš 35 metų, futbolo čempionate Aukštaitijos regiono komandų trijų metų dominavimą nutraukė ir stipriausios ekipos titulą iškovojo „Gargždų veteranas“ futbolininkai. Sekmadienį Kaune vykusiame permainingame ir atkakliame finale pajūrio atstovai 3:2 palaužė Alytaus „Dainavos“ senjorus.
Nuo pat pirmų minučių praeitų metų čempionai Dzūkijos atstovai puolė įrodinėti savo pranašumą ir 4 minutę po Sauliaus Laibinio perdavimo pasižymėjo Virginijus Miknevičius. Savo pranašumą „Dainavos“ senjorams pavyko padidinti baigiantis pirmajam kėliniui – 38 minutę po V. Miknevičiaus perdavimo pasižymėjo Mantas Skipitis.
Antrojo kėlinio pradžia įkvėpė „Gargždų veterano“ futbolininkus – 46 minutę Donatas Vencevičius ir Giedrius Štreimikis neatidžiai sužaidė prie savo vartų ir kamuolys atsidūrė alytiškių tinkle.
Užsispyrę ir atkaklūs Žemaitijos atstovai net neketino tenkintis vienu įvarčiu ir 59 minutę sugebėjo rezultatą išlyginti. Pasižymėjo Gargždų „Bangos“ komandos treneris Aleksandr Zernov, kuris kartu su vyriausiuoju ekipos treneriu Maksim Tishchenko buvo vieni iš pastebimiausių pajūrio ekipoje.
Lygus rezultatas netenkino nei vienos komandos, tačiau iniciatyvą į savo rankas perėmė „Dainava“, kuri visomis pajėgomis bandė nuspręsti finalo baigtį. Tačiau vis daugiau dėmesio puolimui skyrę ir gynybą primiršę dzūkai buvo nubaustas rungtynių pabaigoje. Suteiktas erdves kairėje pusėje išnaudojęs Rolandas Uznys pelnė pergalingą įvartį „Gargždų veteranui“.
Nuoraukos iš rungtynių - FOTO

 

 


Finalo rungtynių statistika


2014 11 09


„Dainava“ (Alytus)- „Gargždų veteranas" (Gargždai) 2:3 (2:0)
Teisėjas: Vitalijus Kazlauskas  (Kaunas)
Įvarčiai: 4 min. V. Miknevičius, 38 min. M. Skipitis, 46 min. D. Vencevičius – į savo vartus („Dainava“); 59 min. A. Zernov, 77 min. R. Uznys (“Gargždų veteranas“)
Įspėti: 53 min. A. Kanavalov, 67 min. R. Repšys, 74 min. D. Lenkšas („Gargždų veteranas“)

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas