"Klaipėdos universitetas" įrodė savo tiesą, tačiau ir pripažino patirtą pralaimėjimą
Penktadienį vakare įvyko Klaipėdos salės futbolo pirmenybių I lygos  komandų vadovų susirinkimas, kuriame buvo svarstomas “Klaipėdos universiteto” komandos protestas. Išnagrinėjus visus faktus, buvo nuspręsta patenkinti “Klaipėdos universiteto” komandos protestą, nes “Klaipėdos policijos” komanda pažeidė nuostatus, kadangi užprotestuotose rungtynėse jos sudėtyje rungtyniavo trys žaidėjai, 2011 metais žaidę LFF A lygos arba užsienio klubuose.
Tačiau įvertinus visas kitas aplinkybes ir tą faktą, kad iki šių rungtynių “Klaipėdos policijos” komandoje buvo įvardinti tik du
žaidėjai, 2011 metais žaidę LFF A lygos arba užsienio klubuose, “Klaipėdos universiteto” komanda pripažino, kad pralaimėjo sportinėje kovoje ir kartu su kitomis komandomis sutiko, kad rungtynių rezultatas, 5:4 “Klaipėdos policijos” naudai, būtų užskaitytas.
Pateikiame "Klaipėdos universiteto" komandos viešą pranešimą dėl užprotestuotų rungtynių.



VIEŠAS PRANEŠIMAS
DĖL UŽPROTESTUOTŲ RUNGTYNIŲ

2011-12-16

Klaipėda

„Klaipėdos universiteto“ futbolo komanda pripažįsta savo pralaimėjimą sportinėje kovoje „Klaipėdos policijos“ futbolo komandai, Klaipėdos salės futbolo I lygos pirmenybėse, neatsižvelgiant į tai, kad užprotestavo varžybų rezultatą, dėl pirmenybių nuostatų 7 dalies, 2 punkto pažeidimo.

Tikimės, kad šis įvykis padės Klaipėdos futbolo federacijai ir komandų vadovams, atidžiau vadovautis varžybų nuostatais ir išvengti panašių incidentų ateityje organizuojant ir vykdant futbolo varžybas.

                                          

 Pagarbiai Klaipėdos universiteto komandos vadovas

Marius Komovas

 
< Atgal   Pirmyn >




 
   
 
 
 
Prisijungimas





Pamiršote slaptažodį
Registruotis!
 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas